KURSSIT, KOKOUKSET JA JUHLAT LAISKANLINNASSA

Käytössänne on seitsemän korkealuokkaista huoneistoa, joissa on yhteensä 22 vuodepaikkaa (max. 2 paikkaa/huone). Lisäksi 2 hengen rantamökki ja kaksi yhden hengen huonetta.

Kokous- ja juhlatilat

Kokous- ja juhlatiloja on kolme: pyöreä linnansali ulkoterasseineen 24 hengelle, huippuvarusteltu kokoussali 24 hengelle sekä erillinen omalla keittiöllä ja ulkoterassilla varustettu huvimaja 24 hengelle. Kaikki tilat ovat oman lohi- ja rapulammen rannassa. Asuinhuoneistot soveltuvat hyvin myös ryhmätyötiloiksi.Iki-kiuassaunat vilvoittelutiloineen ja ulkoterasseineen kirkasvetisen Puujärven rannassa tarjoavat nautinnollisen rentoutuksen työpäivän päätteeksi. Isompaan saunaan mahtuu 16 henkeä ja pienempään kahdeksan. Talvisin käytössä on iso avanto.Ruokatarjoilussa kaikki vaihtoehdot ovat mahdollisia. Asiakkaat voivat kokata itse asuntojen keittiöissä ja lisäksi ulkoterasseilla on käytössä grillit. Majatalon hankkima pitopalvelu voi valmistaa kaikki ateriat seisovasta pöydästä tarjoiltuna.

Uima- ja liikuntahallit sekä tanssiravintola A-oikeuksineen ovat 10 minuutin kävelyetäisyydellä.

Kokoustilojen vuokra AV-välineineen on 100-300 €/vrk.

Ottakaa yhteyttä ja tulkaa tutustumaan Laiskanlinnaan niin voimme suunnitella yhdessä juuri teidän tarpeitanne vastaavan paketin.